Χρήση απινιδωτή και πρώτες βοήθειες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΓΟΝΕΩΝ  &   ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤ.  ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας,  υλοποίησε  το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)” του Ε.Ε.Σ. (Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού).
Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές, πραγματοποιήθηκε τις ημέρες Παρασκευή 16 & Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο του σχολείου μας.
Στην εκπαίδευση αυτή συμμετείχαν δέκα εκπαιδευτικοί του σχολείου μας & ένα μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με ισχύ για 3 χρόνια.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Παραρτήματος Αλεξάνδρειας του ΕΕΣ κα Γραμματικοπούλου Ελένη, την οποία ευχαριστούμε θερμά.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων παρέδωσε τον Απινιδωτή που είχε προμηθευτεί ο σύλλογος στην Δ/ντρια του σχολείου μας.
Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου μας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά, το περσινό ΔΣ και τα μέλη-γονείς του συλλόγου μας (2022-2023) για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς με σκοπό την προμήθεια του “Απινιδωτή”.
     
Ο Πρόεδρος του συλλόγου                                                    
Η Δ/ντρια του σχολείου                                             


                                                                                          

Comments are closed.